from €1.860,00
Check Availability

EMIRATELE ARABE ȘI SEJUR ÎN RAS AL KHAIMAH

Not Rated

Duration

7 nopti 8 zile

Tour Type

Specific Tour

Group Size

24 people

Languages

___

Dubai – Abu Dhabi – Sharjah – Ajman – Ras Al Khaiman – Khasab / Sultanatul Oman

HIGHLIGHTS

 • Dubai – Abu Dhabi – Sharjah – Ajman – Ras Al Khaiman – Khasab / Sultanatul Oman

Ziua 1 București – Dubai

Întâlnire cu conducătorul de grup la aeroportul Henri Coandă, la ora 11:30 (în fața ghișeului de îmbarcare al companiei Fly Dubai). Plecare spre Dubai cu compania Fly Dubai, zbor FZ 1798 (14:35 / 21:30). După sosirea în Dubai vom fi transferați pentru cazare la Hotel Ramada by Wyndham Dubai Barsha Heights 4* (sau similar 4*).

Ziua 2 Dubai

Mic dejun. Alături de ghidul local vom explora Dubaiul, supranumit perla Emiratelor Arabe Unite, un oraș fascinant situat în Golful Persic, fiind unul dintre cele șapte emirate. Arhitectura impunătoare și cultura sofisticată fac din Dubai una dintre cele mai frumoase destinații turistice din lume. Vom porni într-un tur panoramic de oraș, în timpul căruia vom putea admira insula artificială Jumeirah Palm, una dintre cele trei insule artificiale care au extins țărmul Dubaiului cu aprox. 520 km, World Trade Center - Turnurile Emiratelor, cele mai înalte clădiri din Orientul Mijlociu și din Europa, Moscheea Jumeirah, una dintre cele mai frumoase și grandioase moschei din Orientul Mijlociu, Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, celebrele mall-uri, zona rezidențială și fascinantul Muzeu al Dubaiului, găzduit de cea mai veche clădire din oraș - fostul fort. Nu va fi ratată ocazia de a petrece timp în piața materialelor textile sau de a face o plimbare pe canal cu „abra”, vestitul taxi local pe apă, spre bazarurile de condimente și de aur. Opțional, seara veți putea face o croazieră pe canalul Creek, cu cină inclusă. Cazare la Hotel Ramada by Wyndham Dubai Barsha Heights 4* (sau similar 4*).

Ziua 3 Dubai – Abu Dhabi – Dubai

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru plimbări, cumpărături sau opțional, excursie de o zi la Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, care până în urmă cu 40 de ani era un mic sat de pescari, dar odată cu descoperirea depozitelor mari de petrol, a cunoscut o dezvoltare rapidă, devenind în prezent o metropolă cosmopolită, care îmbină cu succes rolul de capitală a statului, cu cel de capitală de emirat. Veți avea ocazia de a cunoaște istoria și cultura acestui stat. Vom vizita Marea Moschee, cea mai mare din Emirate, fondată de Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, în interiorul căreia se află cel mai mare covor din lume, cu o suprafață de 5627 m2 și cel mai mare candelabru, cu un diametru de 10 m, vom admira palatele emirilor, palatul prezidențial, hotelul palat - „Palatul Emiratelor”, ne vom opri pentru o vizită la Muzeul Satului, unde vom putea vedea cum era viața înaintea descoperirii zăcămintelor de petrol. După dejun vom vizita Insula Saadyat, situată la 500 m distanță față de țărm, aceasta fiind un proiect mixt, comercial, rezidențial și de agrement, în curs de dezvoltare, care promite să devină centrul cultural din Abu Dhabi, găzduind cea mai mare concentrație de obiective culturale din lume, precum Muzeul Național Zayed, Louvre Abu Dhabi și Guggenheim Abu Dhabi, toate proiectate de laureați ai Premiului Pritzker. Întoarcere pentru cazare în Dubai la Hotel Ramada by Wyndham Dubai Barsha Heights 4* (sau similar 4*).

Ziua 4 Dubai

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru plimbări, cumpărături sau opțional, Safari în Deșert, un amestec ideal de natură, cultură și acțiune, unde veți avea ocazia să experimentați urcatul cu mașini 4×4 printre dunele înalte și aurii de nisip al deșertului Arabiei, al doilea cel mai mare deșert din lume după Sahara. Veți putea surprinde viața din deșert prin popasuri fotografice, iar la lumina apusului de soare vă veți putea delecta cu o delicioasă cină barbeque, tradițională, în stil arab. Întoarcere pentru cazare în Dubai la Hotel Ramada by Wyndham Dubai Barsha Heights 4* (sau similar 4*).

Ziua 5 Dubai – Sharjah – Ajman – Ras Al Khaimah

Mic dejun. În această zi ne vom îndrepta spre Sharjah, unde vom explora al treilea oraș al Emiratelor, după Dubai și Abu Dhabi, Sharjah. Vom porni într-un tur panoramic al capitalei culturale a Emiratelor prilej cu care vom admira Muzeul Culturii Arabe, Muzeul de Științe, Muzeul de Arheologie, Moscheea regelui Faisal, precum și Monumentul Coranului. Vom fi transferați apoi spre Ajman cel mai mic stat al Emiratelor, recunoscut pentru plajele sale albe străjuite de clădirile înalte și palmieri, cu o atmosferă liniștită, în contrast cu atmosfera plină de dinamism a celorlalte emirate, unde vom face un scurt tur panoramic. Traseul zilei va continua spre Ras Al Khaimah unde vom ajunge pentru cazare la Hotel DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island 5* (sau similar 5*).

Ziua 6 Ras Al Khaimah

Mic dejun. Mărginit de munţii Hajar de unde primeşte apa dătătoare de viaţă şi împărţit în două de un mic râu care comunică cu Golful Persic, adăpostind pe malurile sale păduri de mangrove, Ras Al Khaimah, capitala emiratului cu acelaşi nume este un oraş vibrant, plin de lumină şi de culoare. Împărţit în partea veche, istorică şi în zona nouă rezidenţială de către creek, Ras Al Khaimah oferă pe lângă multe oportunităţi de shopping sau nenumărate activităţi culturale şi prilejul de a vizita câteva dintre cele mai importante atracţii ale emiratului. Veţi avea timp liber să le descoperiţi individual, să vizitaţi Muzeul Natural de Istorie, să descoperiţi Fortul Dhayah de unde vă puteţi bucura de o panoramă superbă, să vizitaţi oraşul abandonat Jazirat Al Hamra sau de ce nu, să vă relaxaţi pe una dintre exoticele şi luxoasele plaje pentru care oraşul este atât de renumit. Cazare la Hotel DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island 5* (sau similar 5*).

Ziua 7 Ras Al Khaimah – Khasab / Sultanatul Oman – Ras Al Khaimah

Mic dejun. Timp liber pentru activităţi individuale sau excursie opţională în Sultanatul Oman, la Khasab, capitala Peninsulei Musandam cunoscută și sub denumirea „Norvegia Arabiei”, unde vă veţi îmbarca într-o croazieră (cu dejun inclus - fără băuturi) pe un vas tradițional local numit dhow, la bordul căruia veți putea admira fiordurile golfului Arabiei, satele pescărești și incredibila apă turcoaz, care contrastează cu albul dealurilor calcaroase care domină zona. Veți avea astfel prilejul de explora mici sate pescărești, de a înota sau a face snorkeling. Spre seară vă veţi întoarce pentru cazare la Hotel DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island 5* (sau similar 5*).

Ziua 8 Ras Al Khaimah – Dubai – București

Mic dejun. Timp liber pentru activități individuale până la ora transferului la aeroportul din Dubai pentru plecarea spre București cu compania Fly Dubai, zbor FZ 1795 (18:30 / 22:05).

 • - transport intercontinental cu avionul pe ruta: București – Dubai – București cu compania Fly Dubai
 • - taxele de aeroport, combustibil, securitate și serviciu pentru zborurile intercontinentale și continentale (pot suferi modificări)
 • - transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiționat, adaptat la nr. de turiști
 • - 4 nopți de cazare în Dubai, în hotel de 4*
 • - 3 nopți de cazare în Ras Al Khaimah, în hotel de 5*
 • - 7 mic dejunuri
 • - taxe de intrare la obiectivele menționate în program
 • - transferurile, tururile, croazierele și excursiile menționate în program
 • - ghizi locali
 • - conducător român de grup
 • - asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenției de turism
 • - taxe de ieșire de pe aeroporturi, numai dacă se aplică
 • - taxele de oraş care se achită individual la recepţia hotelurilor: aprox. 5 usd/cameră/noapte
 • - alte servicii suplimentare decât cele menționate, cheltuieli personale, băuturi etc.
 • - bacșișuri: 50 usd/pers., pentru ghizi și șoferi, mai puțin pt. bagajiști (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacșișurile nu se referă și la excursiile opționale
 • - excursiile opționale care se pot realiza cu un număr minim de 10 participanți, precizat de partenerii locali, tarifele acestora fiind informative; în funcție de timpul disponibil, la fața locului se mai pot organiza și alte excursii opționale propuse de partenerii locali:
 • • Safari în deșert cu cină tip barbeque (fără băuturi alcoolice incluse): aprox. 100 euro/pers. (se achită în agenție)
 • • Croazieră pe canalul Creek din Dubai cu cină inclusă (fără băuturi alcoolice incluse): aprox. 100 euro/pers. (se achită în agenție)
 • • Excursie de 1 zi la Abu Dhabi: aprox. 100 euro/pers. (se achită în agenție)
 • • Tur Mussandam / Oman – Croazieră pe Oceanul Indian: aprox. 150 euro/pers. (se achită în agenție)

Tour's Location

Reviews

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

from €1.860,00

Information Contact

Email

sirius.turism1991@gmail.com

Website

https://sirius-turism.ro

Phone

0732439340